Emelie tog beslutet att köpa den här kursen och eftersom vi hade lyssnat på ljudboken så var våra förhoppningar skyhöga. Dessutom var det en pengarna.-tillbaka-garanti när vi köpte kursen på 10X.
För oss var det win win situation.

De som anordnar kursen har Service Accommodation (korttidsboende) i närheten och där bodde vi men det var ingen hög standard.

Själva utbildningen var jätte bra och vi knöt massa nya kontakter. I slutet på helgen vann vi en tävling och fick en champagne att avsluta helgen med.
Medans vi satt på kursen första dagen så gick båda våra projekt, våran flip i Wales och våran SA i Birmingham, igenom.
Dag 2 träffade vi en samarbetspartner från Wales som var där för en annan kurs och pratade lite om flip projektet.

Vi kände verkligen att vi fick ut det vi ville av kursen och läraren har vi fortfarande kontakt med. Det enda som vi inte tyckte om med kursen var att de sista dagen la lite för mycket tid på att sälja sitt mentorskap som riktade sig mot de som behövde hjälp med att starta sin resa. Vi kände inte att vi var i behov av mentorskap då vi redan har drivet.

Efter det åkte vi tillbaka in till London och träffa våra samarbetspartners i London som håller på med HMO. De letar efter ett projekt åt oss, vi har en liknande vision så det är perfekt.

Vi avslutade med att checka in på hotellet och öppna upp våran champagne som vi vann på kursen.
Vi firade våra segrar vi hade åstadkommit under den här veckan. Det var en bra vecka och helg.

//Nana